Geslaagde Paasweekend in Stuttgart

Vijf leden van onze club hebben deelgenomen aan het 7e Internationaal bowlingtoernooi van GBKSV Stuttgart 1939,  dat werd gehouden van 18 tot en met 21 april 2019. Er waren in totaal ruim 100 deelnemers uit Europa en Azië.

Onze club heeft helaas geen prijzen kunnen winnen maar we hebben wel lekker gebowld aldaar. De resultaten van dit toernooi kan je terugvinden via
www.gbskv-stuttgart.de

Namens onze club waren André, Annemieke, Annette, Edwin en Robin present:

BC Het Zuiden geen kampioen meer …..

De dovencompetitie voor het seizoen 2018 – 2019 is voorbij. Het BC Het Zuiden Team 1 dat de titel verdedigt vanwege kampioen in het seizoen 2017 – 2018, is ditmaal als kampioen onttroond door het DBC Purmerend Team 1. Het was een nek aan nek race tussen deze twee teams. Uiteindelijk op de laatste speelronde te Volendam, de thuisbasis van DBC Purmerend, wist ons Team 1 niet te winnen van dit team. De 3e plaats ging naar Amstelstad – Amsterdam.

Bij de heren wist onze lid André de hoogste game van het seizoen te halen, te weten 269 pins en bij de vrouwen wist onze lid Annette de hoogste serie van het seizoen te halen, te weten 1146 pins. Gefeliciteerd.